Dagens

Dansen blev en succé! MVG så det spränger om det! Det känns himla bra faktiskt! Min styrkedel innan själva dansen var lite för tuff tror jag, inte många som orkade hänga på haha.

Idag har jag sprungit en 5 km lång runda och plockat blommor till mamma;)

På vägen hem skulle jag vara snäll och vårstäda på gamlamormors grav och när jag är mitt uppe i att dra väck ruttna blommor och löv märker jag att jag gör det på fel grav... Gamlamormors låg bredvid och där stod prydligt och fint påskliljor planterade och gruset var perfekt krattat.. :(

Har vårstädat mitt rum nu istället och pyntat med två små söta kycklingar! Påskmys!

TVÅ dagar kvar i skolan sen är det lov, hur skönt är inte det?! Och hur skönt är det inte att jag ska jobba?!?:D


Sova, so, so - va

Nu ska jag snart pallra mig ner till gymmet för en härlig lång timmes bodybalace. Det ska bli riktigt kalas!!!
Denna eftermiddag har bestått av 4 timmars streetdance med Kristina och Jessica, så sjukt bra blev det!
Vi känner oss så nöjda man kan bli! Låten blev Madonnas - Revolver!

 

Nu kör jag till träningen!

PUSS

 


Vikken dag

Jag är på så ruggigt bra humör idag. Visst är man glad nästan hela tiden, men idag är jag sådär härligt ap-glad. Sådär så det känns som att min kropp inte kan hålla alla känslor inne, att jag kommer spricka i två delar och det kommer flyga ut tusen fjärilar i en regnbåge som sjunger glada visor och luktar kanelbulle. Typ. Äh, ni fattar :)


´Världens bästa vän`

 
Härmed utnämns du till världens bästa <3
(Bilden är tagen för 4 år sen)


Småkakor

1: A PLATS

KOKOSTOPP


2: A PLATS

NEGERBULLE

 


3: JE PLATS

KÄRLEKSMUMS

 


Scones gör magen glad!

Ännu en mysig frukost med scones och Christopher, vi konstaterade att det var 10onde gången på en månad vi gör det! Och de är ju så himla gott! Och föresten, Christopher har startat sin alldeles egna blogg!


Hm’s nya vår kollection – mmmmh!


Jag dreglar över nyheterna!

Halleluja




Mmmm våffeldagen!

Igår lyxade vi till det med hemmagjorda våfflor, till det hade vi vaniljglass, färska hallon, syld, grädde och socker! Sååå mums! Härligt med lite vardagslyx ibland!


Du behöver:

4 ägg

5 dl grädde eller mjölk

4-5 msk smör

5 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

Gör så här:

Blanda vetemjölet och bakpulver i en bunke. Knäck äggen och dela vitor från gulor. Vispa vitorna till hårt skum med elvisp. Smält smöret och vispa samman smör, mjölk eller grädde, och mjölblandningen. Rör slutligen försiktigt ner de vispade vitorna. Låt smeten stå en stund innan gräddning, gärna över natten. Grädda och servera frasigt nygräddade.


Och därmed tog mitt hälsosamma liv slut igen. . .

 


6.5

Dagens träning blev en joggingrunda runt stan på 6,5 km!
Jag älskar Sölvesborg, sprang nere vid havet och de var blå himmel :D

Nu har jag bestämt mej till tusen för att göra ett träningsprogram inför sommaren på
http://se.running.adidas.com/, www.jogg.se

PEPP!


Studiedaalalaa

Idag tog jag tag i mitt "hälsosamma" liv igen, slut på godis och bröd. Ute och gick en lång runda med Stoffe imorse i solskenet, vi såg både snödropppar och krokusar - VÅREN ÄR PÅVÄG!!! :) I eftermiddag sprang jag en 5 km lång runda och sen 100 situps på det, känns skönt att komma igång igen efter en lång vecka med plugg, prov och stress. Imorgon börjar ännu en vecka med prov, men denna gången är jag upprustad med naturläkemedlet från Korea - Ginseng, som ska göra mig pigg hade jag tänkt ;) Får se hur det kommer att sluta...


.

It huts, it hurts, it hurts!
It cuts me like a knife!
And now it’s too late, too late, too late...

Behöver lite Thailand

Sprängande huvudvärk, yr och trött.. det bara fortsätter. Thailands bilder får mig att må bra idag :D




Christopher <3

 

Vårkänsla!

Riktigt skönt med värme! Och sol! Känner för att ta på shortsen och sandalerna för en tripp till stranden, jag längtar enormt! Om tre månader är det sommar! Det ska bli den bästa på länge. Denna sommaren kommer jag vara ledig mer och det ska bli riktigt skönt! Har så mycket att planera in och vissa datum är redan spikade!

Sweden Rock - Guns n' Roses, Aerosmith, D-A-D, helt otroligt bra kommer det bli :)
13/8 Kos - Sista veckan på lovet ska fyllas med sol, bad, fest och mysiga vänner :)

För att släppa tankar sen igår och lugna ner, tränade jag tre timmar och det hjälpte faktiskt lite. Jag har bestämt mig för att inte ligga på topp längre, för man mår inte bra av det. Det får bli som det blir men jag är säker på att det kommer bli bra ändå :)

Min beställning från Hm kommer vilken dag som helst och det kommer klia i fingrarna när man måste vänta för att få ta på sig det!

Här är mina favioriter

                               


Svart

Hela min värld har rasat, jag är helt förstörd.. Ja, jag tycker synd om mig själv.. Men gymnasiet tar kol på en.
Det är stress, stress, stress konstant! Jag orkar inte med ständig huvudvärk och en läxhög som bara växer.
Jag trodde jag var stark nog att klara tre år, men nu känns det inte så. Jag vill hinna tänka om, man hinner inte planera på så här vill jag göra eller så här vill jag studera och plugga. Utan allt blir bara hektiskt och inget fastnar. Jag vill gå och dö, jag vill åka iväg kanske gå i ide?

Det värsta av allt är att mina vänner och framför allt familjen får lida av detta, jag är irriterad, arg och sur PÅ ALLT och ALLA! Jag är verkligen inte mig själv och de gör ont! Jag borde låsa in mig och aldrig mer komma ut.

Ju mer man stressar desto mer panik får man för allt man inte hinner med. Jag kommer inte kunna gå den utbildningen jag verkligen vill och därför känner jag ingen lust att kämpa längre.. 

Jag måste komma bort, lugna ner, inse att det finns fler vägar att gå, inse att det finns saker att leva för och att livet kan bli bra ändå. Just nu ser jag inte det, just nu känns de som jag lika väl kan skita i skolan och gräva ner mig.

Här kommer lite tips för er som håller på att krypa ur skinnet och känner för att gräva ner er...

1. Drick inte kaffe, byt ut det mot grönt te
2. Motionera
3. Andas lugnt
4. Få massage
5. Ta ett varmt bad, eller gå en runda i skogen



RSS 2.0