Tjejmiddag

Ikväll ska vi göra något mycket gott, fyllda franskar!

Man behöver:
Köttfärs
Fransbröd
Tomater
Kryddor
Svamp
Matlagnings grädde
Ketchup
Ost

Sen gör man såhär:
Stek kötfärsen så som du vill ha den med vilka ingredienser man nu vill ha. Jag brukar ha delade tomater, svamp och ibland paprika i. Sen kryddar du det och tillsätter lite matlagningsgrädde.

Dela brödet på längden och gröp ut brödet. Lägg det i köttfärsen. Spruta ketchup i brödet och lägg i köttfärsen, ketchup igen över färsen och sedan på med osten!

Ställ i mitten av ugnen så länge tills osten är gyllen :D

Ät med en sallad till:)

Sen ikväll blir de såklart feeest :D <3

Tredje advent

Är lika med Luciamys :)

Helgen har varit heeelt underbar, har vaknat upp hemma och gjort precis vad jag vill. Precis så måste jag få ha det ibland.

Festade med Kristina i Fredags, blev en mycket lyckad kväll och vi upptäckte att biljardkompaniet inte alls låg långt borta ifrån stan (även om vi tog taxi tillbaka till stan sen) Dansade hela natten och drinkar fick vi!


Erik vann idol vilket jag verkligen gillar, men snälla Erik färga håret BRUNT igeeen!!!

Under lördagen hann vi med att julbaka, ut och gå och tjejmys hemma hos Kristina på kvällen.

Idag kollade jag på finalen av mammas pojkar och insåg hur snygg Tim är?! Läckerbit!

Jag avslutade denna sköna helg med motion och sprang 5 km runt stan, jag är duktig ;)

PUSS

Sovmorgon

så mysigt med sovmorgon, det behövs nu i vinter mörkret! Jag sitter här i en stor mysig säng och över mina glosor dock...

Vill bara skriva även om det var väldigt länge sen nu men att vi hade galet kul på Hanöhus! Vi dansade hela kvällen, det var riktigt galet! Jag var genomsvettig haha och ännu värre jag hade 39 graders feber av sprutan jag hade tagit! Bra/dåligt? Farligt?

I helgen blir det till att äta middag hemma hos matilda! Det ska bli super mysigt! Hon har lovat att hon ska laga något riktigt gott.. kyckling, mozarella, soltorkadetomater mmmmh!

Nu ska jag plugga vidare och försöka hålla ut de sista två dagarna av denna veckan, sen är det ju bara två veckor kvar till jullov! Hur härligt låter inte de?!

Love


RSS 2.0