T O R S

1.Nationella i Engelska trodde jag gick bra.. Rättningen gjorde mig sjukt osäker och jag fick ont i magen. Mitt betyg hänger på detta, snälla Maria kan jag inte få VG?

2.Var på körskolan med Emelie efter skolan men vi vände redan när vi kom innanför dörren, för vi orkade helt enkelt inte! Varför körkort? Jag behöver inte körkort? haha till sommaren då! ska jag ta tag i det ;) Ganska misslyckat va?!

3.Istället för att göra nytta på körskolan smällde jag upp 1260 spen på löjliga ansiktssalvor... hur dum man nu kan vara? Hoppas, hoppas att de hjälper mig! Med den summan (1260) förstår man hur mycket jag hatar mina finnar!!!!

4.Jag trodde jag skulle spy, kräkas, spy och svimma på spinningen idag men nu är de så jävla skööönt efteråt.


5.Imorgon = Valborg i Bromölla med grabbarna tänkte lägga ut min välplanerade outfit ;)



Vår, vår! Våååår!


Hjärtat



Christopher, har stått vid min sida i åska och sol, tårar och skratt, äventyr och hemmakvällar.

Jag kommer alltid finnas där för dig honey, det vet du!


S Ö N D A G

Steg upp tidigt och gjorde nybakta scones, kokte kaffe och tog med upp till Stoffe i sängen. Han blev glad! Handlade mat med mamma, köpte upp lagret av min favorit glass på Lidl (hela frysen är full) och körde hem och åt smarrig caesarsallad. Tränade Bodybalance och somnade på avslappningen!?


L Ö R D A G

Vaknade tidigt och pluggade, åt mysig frukost med min älskade. Vi har alltid så mysiga frukostar! Efter åt började vi tagga för fest! Körde till Sölvesborg och handlade öl sen åkte vi hem och duschade, färgade Stoffes hår svart. Henke kom och vi spelade en runda yatsy sen lämnade de mig och jag gick vidare för att möta upp Kristina och Emelie och äta på Refill. Åt vårrullar!!! Sen drog vi vidare hem till Glenn som hade 22 års fest. Sparris och Bollar? Vid tolv tiden drog vi till Gallerian och sjöng karaoke :D Fick skjuts av Emelies pojkvän hem och vi började göra hamburgare!


F R E D A G



Spelade fotbollsmatch i solen och firade vinsten ;) med lite nudlar på kinesvagnen. Satt och solade och sen städade vi hela huset, diskade, tvättade, körde och handlade mat till våra Langos som blev otroligt goda! Spelade Yatsy med Sandra och Jerry på kvällen.


2 år och 10 månader idag med babe


Jag har aldrig haft känslor och älskat en annan person såhär förut! Du är väldigt speciell.

 




Annonser från BloggPartner

Måndag den 12 April

Har jag energi?!

Kom nyss hem från bodypumpen och jag maxade i benpress. Äntligen har jag fått tillbaka glädjen med att träna, äntligen är jag motiverad! Denna veckans träning kommer (SKA) bestå av


Måndag: Bodypump

Tisdag: Spinning + Bodycombat

Onsdag: Simning

Torsdag: Spinning

Fredag: Bodypump

Lördag: Promenad J

Söndag: Bodybalance  



Träningen kommer göra gott nu innan sommaren! (9 veckor kvar i skolan!) Jag har fått mina arbetstider för sommaren nu (på resebyrån) och dom var perfekta!

Ledigt för Sandviken varje tisdag och torsdag hela sommaren!!! Och fest varannan fredag, happy! Denna sommaren kommer bli kalasbra med bara en massa kul!

Mamma kom hem från tyskland idag, och ja hon hade köpt massa gott till mej. Tack! Världens bästa mamma och inte bara för att du köpte detta. Det är du ändå! Puss!



Annonser från BloggPartner

Högskoleprovet Avklarat!

Spännande.. Nu ska jag kolla vad det blev för resultat! Jag chansar på 0.3!


Jag jobbar en dag till !

Fick hem ”10 % på HM 's sortiment” idag, så nu ska jag beställa! Igen!

Sista dagen på jobbet imorgon, sen jädra ska jag ha tjejmiddag med 6 gäster och på lördag, ja då är äntligen det efterlängtade högskoleprovet som jag ska få 2.0i betyg på…

 

Ikväll ska jag göra en hjälte insatts och få läxorna klara tills nästa vecka + komma på vad vi ska äta imorgon!

 

Vi kanske kunde gjort tacos men de känns FÖR tråkigt, man kan förnya den på något annorlunda, kul sätt? Fyllda franskar hade med varit gottis! Eller kanske Ceasar sallad?


Halv åtta hos mig

Nu ska jag sätta mig och se programmet på fyran! Ska provsmaka mammas nya hälsoknäcke med keso på mmh!


Fotosession sen i somras




Glass glass glass i stora lass lass lass



Glassarna för 20 år sedan. Och jag saknar Puckstången =(
De var ett tag sen man kunde köpa magnum för 9 spänn!


Övar bokningskoder och dricker kaffe!

Mysig morgon med min käre och det kan nog fler intyga haha! Tog ett långt två timmars bad och spelade Yatsy vid frukosten. Först vann jag en omgång och sen Christopher men han ville ändå vara lite bättre…

Mamma och jag gick en 1 timmars lång runda och sen körde jag hem, jag har blivit duktig på att köra. Synd att man måste vänta på att få ta körkort tills augusti!

Vi har nyss ätit avokado och räksallad till middag och nu sitter jag här med kaffe och pluggar koder ska jobba imorgon så jag behöver fräscha upp minnet lite.

(Dagens middag)


”Varje land har en kod som man måste kunna för att boka via resebyråns system.” 

T.ex.         Bulgarien, Sunny Beach           BOJ
eller         Grekland, Kos                           
KGS

Helt ologiska bokstäver… Jag kommer bli den nye som inför revolution i resebokningssystemen, såhär kan man inte hålla på?

 

(Bild på mig 12 år gammal)


Högskoleprov!

Denna vecka är full av jobb på resebyrån och jag ska avsluta denna veckan med ett åtta-timmars – Högskoleprov. Jag chansar på att jag ligger på ungefär 0.5 sen får vi se hur de går ;)

Mina favoriter


Nu är det dax

Jag vill ha förändring. Lite vårstädning i mitt liv hade inte varit fel. Jag vet precis vad jag vill ändra på, så det är bara till att ta tag i det. Och jag vet att när jag väl har orkat ta steget kommer det bli bättre. Jag ska sluta tvivla och tro på mig själv, våga tro på känslor och magen någon gång.

Nu ska jag snart ner och ta en fika på uteserveringen i stan med 5 tjejkompisar, de ska bli gott att hälla i sig kaffe och njuta av solen i solglasögon!

Happy Easter!

Tack mamma för påskägget, urgulligt litet rosa med hjärtan i, nagellack, och annat bra att ha ;)


RSS 2.0